L-Å Markis och Persienn

Värmlands län

Information

620302-XXXX är organisationsnummer för företaget L-Å Markis och Persienn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L-Å Markis och Persienn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Årjäng som är den kommunen som L-Å Markis och Persienn finns i.

L-Å Markis och Persienn har varit registrerat sedan 1998-02-27 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L-Å Markis och Persienn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

L-Å Markis och Persienn är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för L-Å Markis och Persienn är följande:

Vill ni komma i kontakt med L-Å Markis och Persienn så kan ni göra det på telefon genom 0573-10330 eller genom brev på följande adress:

Uppsättning, försäljning, lagning av solskydd såsom markiser och persienner.

Det finns olika personer som har en koppling med L-Å Markis och Persienn och det är Skogström, Lars Åke Torbjörn som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,