KUJ's Entreprenad

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Årjäng och KUJ's Entreprenad är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KUJ's Entreprenad är ett av dem. Statusen för KUJ's Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

KUJ's Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2006-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KUJ's Entreprenad ska trivas.

KUJ's Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11. I Årjäng så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävmaskinsuppdrag

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KUJ's Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-11.

Idag är KUJ's Entreprenad och det finns flera verksamheter som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med KUJ's Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2612464.

.

De som är på något sätt har med KUJ's Entreprenad är Jonsson, Kjell Uno som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KUJ's Entreprenad har 641101-XXXX som sitt organisationsnummer.