Mias kök

Värmlands län

Information

660206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mias kök. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mias kök är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Årjäng som är den kommunen som Mias kök finns i.

Mias kök har varit registrerat sedan 2000-08-21 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mias kök så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

Mias kök är och det finns flera verksamheter i Årjäng som också är .

Firmatecknare för Mias kök är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mias kök så kan ni göra det på telefon genom 0573-711467 eller genom brev på följande adress:

Ambulerande serveringsvagn, försäljning av korv, hamburgare, mos, pannkakor, smörgås, godis, kaffe, dricka samt microrätter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mias kök och det är Stockesjö, Maria Helena som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,