Elises blomsterlökar

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Årjäng och Elises blomsterlökar är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Elises blomsterlökar är ett av dem. Statusen för Elises blomsterlökar är att Bolaget är aktivt.

Elises blomsterlökar är ett Enskild firma och skapades 2001-03-09. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elises blomsterlökar ska trivas.

Elises blomsterlökar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Årjäng så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Torghandel med blomsterlökar. Försäljning av blomsterlökar hemma.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elises blomsterlökar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Elises blomsterlökar och det finns flera bolag som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Elises blomsterlökar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-23066.

.

De som är på något sätt har med Elises blomsterlökar är van der Veer, Elise Rebekka som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Elises blomsterlökar har 690314-XXXX som sitt organisationsnummer.