Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening

Värmlands län

Information

Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-15.

Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2006-02-01. Men sedan 2006-02-15 så har Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Älverudsv. 1, 670 10, Töcksfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-29290.

Årjäng arbetar för att bolag som Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Värmlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förena rörelseidkarna i Töcksfors Shopping- center för centrets kommersiella organisation, utveckling och främjande. Föreningen skall i enlighet med dessa ändamål för medlemmars räkning i samråd med hyresvärden genomföra profilskapande marknadsförings- och reklamaktiviteter för centret som helhet samt marknadsföringsdekorationer och andra arrangemang i inomhustorget.

Firmatecknare för Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Roedseth, Helene Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening och det är följande personer, Aale, Jan Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ekehult, Karl Peter som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedefur, Hans Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Annelie Jessica som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Roedseth, Helene Marie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Staxäng, Jonatan Sten Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot.Swartz, Anders Torbjörn som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inga-Lill Charlott som är född 1968 och har titeln Suppleant, Dzafic, Admir som är född 1982 och har titeln Suppleant.Flataker, Gry Ingunn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Frostung, Leif Magnus Wendel som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EES.Andersson, Björn Erik Lennart som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Töcksfors Shoppingcenter Företagareförening Ekonomisk förening är 769613-8077.