Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a.

Värmlands län

Information

Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. finns. I Årjäng så finns det många olika Ekonomisk förening och i Värmlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och bolaget har ej F-skatt. Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. så kan ni göra det genom att skicka er post till Skolv., 672 32, Årjäng men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0573-12426.

Årjäng arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. har idag 774400-0220 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Tore Hermansson Jenny Karlsson, i förening. är den som för stunden ansvarar för Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a.

Föreningen har till ändamål att efter förvärvande av fastigheter samt byggande av hus, uthyra och tillhandahålla Årjängs kommuns samtliga organisationer och enskilda, lämpliga samlingslokaler, samt att bedriva bioverksamhet och kulturarrangemang där medlemmarna ska delta i förberedelser och utförande av olika aktiviteter.

I Föreningen FOLKETS HUS i Årjäng u.p.a. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlén, Rolf Christian som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Galic, Anders Tony som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Tore Leif som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Åke Janne som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Jenny som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Knut Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Frida Erika som är född 1985 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gösta Karl-Erik som är född 1950 och har titeln SuppleantHermansson, Frank Tommy som är född 1956 och har titeln SuppleantNordström, Hans Arnold Mathias som är född 1973 och har titeln Suppleant.