HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC

Värmlands län

Information

916455-3126 är organisationsnummer för bolaget HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Årjäng som är den kommunen som HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC finns i.

HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC har varit registrerat sedan 1983-04-26 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC så kan ni göra det på telefon genom 0573-12079 eller genom brev på följande adress:
Klockarev. 3, 672 32, Årjäng

Import, försäljning och service inom elektronikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET SPEED ELECTRONIC och det är Andersson, Anna Gunilla Irene som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Jonasson, Hans-Olov Gunnar som är född 1952 och har titeln Bolagsman,