Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag

Värmlands län

Information

Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag är ett bolag som finns i Årjäng. I Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Yang, Yufeng som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Zhang, Chang Jian som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag på telefon 031-128220.

Export och import av maskiner, livsmedel och bilar. Invest- och konsultverksamhet inom industribranschen.

Idag är Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Årjäng arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av Zhang, Chang Jian.

Scandinavian Asia International Corporation Handelsbolag har 916573-1820 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.