Mera Flyt Handelsbolag

Värmlands län

Information

916573-3073 är organisationsnummer för företaget Mera Flyt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mera Flyt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Årjäng som är den kommunen som Mera Flyt Handelsbolag finns i.

Mera Flyt Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-10-28 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mera Flyt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Mera Flyt Handelsbolag är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för Mera Flyt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ekman, Bengt Åke och Hulthén Ekman, Birgitta G Maria, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Mera Flyt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0570-749306 eller genom brev på följande adress:
Humslid, 671 95, Klässbol

Utveckling av nya produkter inom elektronikbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Mera Flyt Handelsbolag och det är Ekman, Bengt Åke som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Hulthén Ekman, Birgitta G Maria som är född 1952 och har titeln Bolagsman,