Stall Persson Handelsbolag

Värmlands län

Information

Stall Persson Handelsbolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Stall Persson Handelsbolag finns. I Årjäng så finns det många olika Handelsbolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Persson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Stall Persson Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall Persson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sillegårdsed, 672 91, Årjäng men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5458094.

Årjäng arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Stall Persson Handelsbolag har idag 916911-7281 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Johan Evald Roger Persson och Lena Alice Monika ; Persson, var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Persson Handelsbolag

Trav- och avelsverksamhet.

I Stall Persson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Johan Evald Roger som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Persson, Johan Magnus som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Persson, Lena Alice Monika som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Persson, Maria Elisabeth som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .