Åke Perssons Måleri Handelsbolag

Värmlands län

Information

Åke Perssons Måleri Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Åke Perssons Måleri Handelsbolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åke Perssons Måleri Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-19.

Åke Perssons Måleri Handelsbolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2000-06-22. Men sedan 2000-07-19 så har Åke Perssons Måleri Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till BRONÄSET PERSBO, 672 95, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åke Perssons Måleri Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-40223.

Årjäng arbetar för att verksamheter som Åke Perssons Måleri Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Åke Perssons Måleri Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Värmlands län.

Måleri, tapetsering och övriga hantverkssysslor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åke Perssons Måleri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åke Perssons Måleri Handelsbolag och det är följande personer, Persson, Maj Lisbeth Ingalill som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Persson, Åke Evert som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Åke Perssons Måleri Handelsbolag är 969670-1730.