Revemix Handelsbolag

Värmlands län

Information

969692-7251 är organisationsnummer för bolaget Revemix Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Revemix Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Årjäng som är den kommunen som Revemix Handelsbolag finns i.

Revemix Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-04-01 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Revemix Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Revemix Handelsbolag är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för Revemix Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Revemix Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0573-41129 eller genom brev på följande adress:
Tobyn Sillerud , 672 95, Årjäng

Bedriva bokföring och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet. Inköp och försäljning, import samt export av daglig- varor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Revemix Handelsbolag och det är Jelgert, Anneli Linnéa Birgitta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Jelgert, Åke Mats Olof som är född 1949 och har titeln Bolagsman,