Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad

Värmlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Årjäng och Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad är ett Handelsbolag och skapades 1976-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad ska trivas.

I Årjäng så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Svetsarbeten, legosågning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad och det finns flera verksamheter som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-24064.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad är Danielsson, Allan Sigvard som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Paulsson, Nils Olof som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Holmedals Mekaniska Verkstad har 974400-1695 som sitt organisationsnummer.