Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co

Värmlands län

Information

Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co är ett av många företag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1972-01-18. Men sedan 1972-01-01 så har Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Ivarsbyn Tjärnsviken 2, 670 10, Töcksfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-62071.

Årjäng arbetar för att företag som Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co. Det finns flera företag i Värmlands län.

Handels- och txirörelse

Firmatecknare för Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co och det är följande personer, Sax, Karin Asora som är född och har titeln Bolagsman, Wikland-Sax, Bengt Gunnar som är född och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Bengt Wikland-Sax & Co är 974400-4285.