Årjängs Bokföringsbyrå

Värmlands län

Information

370410-XXXX är organisationsnummer för bolaget Årjängs Bokföringsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Årjängs Bokföringsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Årjäng som är den kommunen som Årjängs Bokföringsbyrå finns i.

Årjängs Bokföringsbyrå har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Årjängs Bokföringsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Årjängs Bokföringsbyrå är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för Årjängs Bokföringsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Årjängs Bokföringsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0573-10696 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, deklarationer o dyl.

Det finns olika personer som har en koppling med Årjängs Bokföringsbyrå och det är Labråten, Lars Tryggve som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,