Golfserveringen i Årjäng

Värmlands län

Information

380808-XXXX är organisationsnummer för bolaget Golfserveringen i Årjäng. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golfserveringen i Årjäng är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Årjäng som är den kommunen som Golfserveringen i Årjäng finns i.

Golfserveringen i Årjäng har varit registrerat sedan 2001-05-28 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Golfserveringen i Årjäng så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Golfserveringen i Årjäng är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för Golfserveringen i Årjäng är följande:

Vill ni komma i kontakt med Golfserveringen i Årjäng så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillagning, försäljning och servering av maträtter. kaffeservering.

Det finns olika personer som har en koppling med Golfserveringen i Årjäng och det är Svennehed, Sylvia Margareta som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,