IMD & Trading International Marketing Design & Trading

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Årjäng och IMD & Trading International Marketing Design & Trading är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och IMD & Trading International Marketing Design & Trading är ett av dem. Statusen för IMD & Trading International Marketing Design & Trading är att Bolaget är aktivt.

IMD & Trading International Marketing Design & Trading är ett Enskild firma och skapades 2007-12-07. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där företaget finns i jobbar för att företag som IMD & Trading International Marketing Design & Trading ska trivas.

IMD & Trading International Marketing Design & Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-15. I Årjäng så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Designa och publicera företagspresentationer i bokform. Importera och exportera diverse reklamartiklar, trycksaker, vin och livsmedel. Produktutveckling och konsultverksamhet inom verkstadsindustrin såsom utveckling av HF teknik för plastsvetsmaskiner och marknadsföringsuppdrag inom denna.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IMD & Trading International Marketing Design & Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-15.

Idag är IMD & Trading International Marketing Design & Trading och det finns flera företag som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med IMD & Trading International Marketing Design & Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8297267.

.

De som är på något sätt har med IMD & Trading International Marketing Design & Trading är Grosvernier, Jean-Pierre som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

IMD & Trading International Marketing Design & Trading har 411011-XXXX som sitt organisationsnummer.