ULFs BYGG o MONTAGE

Värmlands län

Information

460731-XXXX är organisationsnummer för företaget ULFs BYGG o MONTAGE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ULFs BYGG o MONTAGE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Årjäng som är den kommunen som ULFs BYGG o MONTAGE finns i.

ULFs BYGG o MONTAGE har varit registrerat sedan 1989-03-28 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ULFs BYGG o MONTAGE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

ULFs BYGG o MONTAGE är och det finns flera bolag i Årjäng som också är .

Firmatecknare för ULFs BYGG o MONTAGE är följande:

Vill ni komma i kontakt med ULFs BYGG o MONTAGE så kan ni göra det på telefon genom 0573-21379 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet: Nybyggnationer, murning, renoveringar.

Det finns olika personer som har en koppling med ULFs BYGG o MONTAGE och det är Aronsson, Ulf Rogne Vidar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,