Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag

Värmlands län

Information

556192-9745 är organisationsnummer för verksamheten Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Årjäng som är den kommunen som Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag finns i.

Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1976-08-23 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Årjäng som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0573-21188 eller genom brev på följande adress:
Sveav. 26, 670 10, Töcksfors

Bolaget skall driv försäljning av elektriska artiklar, radio- och TV-apparater samt utföra elinstallationsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Töcksfors Elektriska Carlsson och Andersson Aktiebolag och det är Nilsson, Per Leo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Astrid Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,