Töxfrakt Aktiebolag

Värmlands län

Information

Töxfrakt Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Töxfrakt Aktiebolag finns. I Årjäng så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Töxfrakt Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Töxfrakt Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Töxfrakt Aktiebolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Töxfrakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundsbyn Ekra, 670 10, Töcksfors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0573-22129.

Årjäng arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Töxfrakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Töxfrakt Aktiebolag har idag 556193-5981 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Töxfrakt Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är vägtransport av gods och därmed förenlig verksamhet.

I Töxfrakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Bo Ingmar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Jan Karl som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Ann-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .