Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag

Värmlands län

Information

Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag finns. I Årjäng så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brårud, 670 41, Koppom men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0571-12117.

Årjäng arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag har idag 556203-4651 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner samt montage, reparationer och konsultationer i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Montage & konsulttjänst i Töcksfors Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Anders Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Karin Inga-Lill som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .