J M Godstransporter AB

Värmlands län

Information

J M Godstransporter AB är ett av många företag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som J M Godstransporter AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J M Godstransporter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

J M Godstransporter AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1984-03-15. Men sedan 1984-01-01 så har J M Godstransporter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Håltebyn Mellantomt, 672 93, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J M Godstransporter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-52047.

Årjäng arbetar för att företag som J M Godstransporter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J M Godstransporter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är transporter och handel med nya och begagnade entreprenadmaskiner och fordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J M Godstransporter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J M Godstransporter AB och det är följande personer, Andersson, Jörgen Ulf Morgan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Karl Mikael som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Mari-Anne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J M Godstransporter AB är 556242-4431.