GK Måleri Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Årjäng och GK Måleri Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och GK Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för GK Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

GK Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-26. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där bolaget finns i jobbar för att bolag som GK Måleri Aktiebolag ska trivas.

GK Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Årjäng så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri, äga och förvalta fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GK Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är GK Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med GK Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-12080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med GK Måleri Aktiebolag är Gustafsson, Per Anders som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Staffan Clas-Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

GK Måleri Aktiebolag har 556300-1865 som sitt organisationsnummer.