Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall tillverka verktyg, specialmaskiner, kringutrustning och hjälpmedel för industrin samt prototyp- och detaljtillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Årjäng så är Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Årjäng arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Årjäng och i Värmlands län. Redan 1989-04-12 så skapades Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556357-4242 är organisationsnummret för bolaget som finns i Årjäng.

Just nu är Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0573-10500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Årjängs Verktygsindustri Aktiebolag är Adolfsson, Mikael som är född 1981 och har titeln VD, Adolfsson, Mikael som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Johnny Thord Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .