Börje Hermansson Gräv Aktiebolag

Värmlands län

Information

556367-3440 är organisationsnummer för företaget Börje Hermansson Gräv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Börje Hermansson Gräv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Årjäng som är den kommunen som Börje Hermansson Gräv Aktiebolag finns i.

Börje Hermansson Gräv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-10 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Börje Hermansson Gräv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Börje Hermansson Gräv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Årjäng som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Börje Hermansson Gräv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Börje Hermansson Gräv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0573-771081 eller genom brev på följande adress:
Snarkil Noretjärn 21, 672 95, Årjäng

Bolaget skall bedriva gräventreprenad, godstransporter, förvaltning av värdepapper och fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Börje Hermansson Gräv Aktiebolag och det är Hermansson, Olof Börje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Jens Per-Olof som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Carl Johan Daniel som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lundquist, Lars-Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,