Christfam Aktiebolag

Värmlands län

Information

Christfam Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Christfam Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Christfam Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Christfam Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1989-10-13. Men sedan 1989-01-01 så har Christfam Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bäckevarv Lund, 672 94, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Christfam Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-50216.

Årjäng arbetar för att verksamheter som Christfam Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Christfam Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värde- papper, bedriva uppfödning av travhästar , travverksamhet, vatten-, värme- och sanitetsarbeten (VVS), städningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Christfam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Christfam Aktiebolag och det är följande personer, Kristiansson, Bror Ingmar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristiansson, Bror Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundborg, Signe Marie Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Backman, Kurt Stefan som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Fryksdalen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Christfam Aktiebolag är 556372-0159.