VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Årjäng och VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-15. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Årjäng där bolaget finns i jobbar för att bolag som VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag ska trivas.

VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Årjäng så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-12460.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag är Andersson, Nils Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Knöppel, Staffan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Ulla Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Olof Folke som är född 1945 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

VVDR Västra Värmland Dals Redovisningsbyrå Aktiebolag har 556382-8473 som sitt organisationsnummer.