Källtegens Grus Aktiebolag

Värmlands län

Information

Källtegens Grus Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Källtegens Grus Aktiebolag finns. I Årjäng så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Källtegens Grus Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Källtegens Grus Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Källtegens Grus Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Källtegens Grus Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Trättlanda Kasa, 672 92, Årjäng men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0573-31183.

Årjäng arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Källtegens Grus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Källtegens Grus Aktiebolag har idag 556386-4809 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Sune Evert är den som för stunden ansvarar för Källtegens Grus Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av grusmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

I Källtegens Grus Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sten Agne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sune Evert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ville Krister som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Rolf Tage som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.