Håltebyns Grus Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva förädling och försäljning av grus, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Håltebyns Grus Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Årjäng så är Håltebyns Grus Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Årjäng arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Årjäng och i Värmlands län. Redan 1990-12-19 så skapades Håltebyns Grus Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Håltebyns Grus Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Håltebyns Grus Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556412-9285 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Årjäng.

Just nu är Håltebyns Grus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Håltebyns Grus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0573-52022 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Håltebyns Grus Aktiebolag är Danielsson, Stig Krister som är född 1951 och har titeln VD, Danielsson, Stig Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Leif Conny Almar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Anita Helena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor.