Östervallskogs VVS Aktiebolag

Värmlands län

Information

Östervallskogs VVS Aktiebolag är ett bolag som finns i Årjäng. I Östervallskogs VVS Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Stig Roland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Östervallskogs VVS Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Östervallskogs VVS Aktiebolag på telefon 0573-61112.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva försäljning och installation av VVS-produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Östervallskogs VVS Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Östervallskogs VVS Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Årjäng arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Östervallskogs VVS Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Östervallskogs VVS Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östervallskogs VVS Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Östervallskogs VVS Aktiebolag har 556414-6594 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.