Protank Aktiebolag

Värmlands län

Information

Protank Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Protank Aktiebolag finns. I Årjäng så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Protank Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Protank Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Protank Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Protank Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klockarev. 6, 672 32, Årjäng men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0573-12685.

Årjäng arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Protank Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Protank Aktiebolag har idag 556446-0508 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Protank Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Protank Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Levin, Rolf Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Kari Glosli som är född 1954 och har titeln Suppleant, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Fridhs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .