Oscarsson-Hammar i Årjäng AB

Värmlands län

Information

Oscarsson-Hammar i Årjäng AB är ett av många verksamheter som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Oscarsson-Hammar i Årjäng AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Oscarsson-Hammar i Årjäng AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Oscarsson-Hammar i Årjäng AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1992-12-02. Men sedan 1993-01-01 så har Oscarsson-Hammar i Årjäng AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bondeg. 3, 672 31, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oscarsson-Hammar i Årjäng AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-711260.

Årjäng arbetar för att verksamheter som Oscarsson-Hammar i Årjäng AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oscarsson-Hammar i Årjäng AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva fastighetsförvaltning och godstransporter.

Firmatecknare för Oscarsson-Hammar i Årjäng AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oscarsson-Hammar i Årjäng AB och det är följande personer, Oskarsson Hammar, Helena Carina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Sven Åke som är född 1939 och har titeln Suppleant, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Fridhs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oscarsson-Hammar i Årjäng AB är 556458-0388.