Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag

Värmlands län

Information

Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Årjäng som är den kommunen där Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag finns. I Årjäng så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0573-12720.

Årjäng arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag har idag 556461-9053 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt försäljning av konfektyr och tobak och därmed förenlig verksamhet.

I Nordmarkens Förvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svendby, Eldar Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Svendby, Ann Beate som är född 1966 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .