Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag

Värmlands län

Information

556462-7783 är organisationsnummer för bolaget Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Årjäng som är den kommunen som Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag finns i.

Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-16 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Årjäng som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6896987 eller genom brev på följande adress:
Våxlanda Lillstuga, 672 91, Årjäng

Bolaget skall bedriva röjningsarbeten inom skogsnäringen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Våxlanda Skog- och Linjetjänst Aktiebolag och det är Verner, Uno Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerlind Verner, Siv G Ann-Christin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor,