Nordmarksrent Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Nordmarksrent Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Årjäng här finns det många olika Aktiebolag. Nordmarksrent Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Årjäng jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Värmlands län gör att företag trivs där.

Nordmarksrent Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556474-0347.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0573-21377 alternativt besöka eller skicka post till Nordmarksrent Aktiebolag på följande adress Strandv. 27, 670 10, Töcksfors.

Nordmarksrent Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Nordmarksrent Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Olsson, Jan Hilding som är född 1958 och har titeln Suppleant , Sahlin, Marita Solveig Karin som är född 1949 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva renhållning och försäljning av renhållningsprodukter, samt idka därmed förenlig verksamhet.