Nordmarkens Motor Aktiebolag

Värmlands län

Information

556480-8052 är organisationsnummer för verksamheten Nordmarkens Motor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordmarkens Motor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Årjäng som är den kommunen som Nordmarkens Motor Aktiebolag finns i.

Nordmarkens Motor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-27 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordmarkens Motor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Nordmarkens Motor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Årjäng som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordmarkens Motor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Stockesjö, Sven Urban Erik

Vill ni komma i kontakt med Nordmarkens Motor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0573-711360 eller genom brev på följande adress:
Smedg. 1, 672 31, Årjäng

Bolaget skall driva reparation och försäljning av bilar, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordmarkens Motor Aktiebolag och det är Stockesjö, Sven Urban Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Anders Tomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Bengt Niklas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor,