Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag

Värmlands län

Information

Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag är en verksamhet som finns i Årjäng. I Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Leandersson Ås, Monica som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Daniel Torsten Ingmar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Porsö, Mats Evert som är född 1948 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag på telefon 0573-26028.

Bolaget skall bedriva utgivning av tidningar och trycksaker, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Årjäng arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tidningen Nordmarksbygden Aktiebolag har 556496-2073 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.