Thermoresor Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Thermoresor Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Årjäng här finns det många olika Aktiebolag. Thermoresor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Årjäng jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Värmlands län gör att företag trivs där.

Thermoresor Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556514-0570.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0573-638040 alternativt besöka eller skicka post till Thermoresor Aktiebolag på följande adress Ö. Esplanaden 19, 671 32, Arvika.

Thermoresor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Thermoresor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Borge, Atle som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall arrangera bussresor, bedriva varuförsäljning med importerade varor, främst inom hemtextilbranschen, äga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.