Klevane Grävtjänst Aktiebolag

Värmlands län

Information

Klevane Grävtjänst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Klevane Grävtjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klevane Grävtjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-01.

Klevane Grävtjänst Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1999-12-13. Men sedan 2000-01-20 så har Klevane Grävtjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klevane Framme, 672 91, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klevane Grävtjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-10559.

Årjäng arbetar för att företag som Klevane Grävtjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klevane Grävtjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva renhållning, slamsugning, grävningsarbeten och godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klevane Grävtjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klevane Grävtjänst Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Ulf Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bengt Åke som är född 1944 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klevane Grävtjänst Aktiebolag är 556581-5288.