Jörgen Johansson Tjänster AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedels- och byggprodukter via e-handel, utföra byggnadsarbeten och försäljning avseende byggnadsvaror samt erbjuda tjänster inom detaljhandel och därmed förenlig verksamhet liksom handel och förvaltning av värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jörgen Johansson Tjänster AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Årjäng så är Jörgen Johansson Tjänster AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Årjäng arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Årjäng och i Värmlands län. Redan 1999-12-16 så skapades Jörgen Johansson Tjänster AB och verksamheten är har F-skattsedel Jörgen Johansson Tjänster AB har haft det sedan 2000-02-15.

Jörgen Johansson Tjänster AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-15

556581-7482 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Årjäng.

Just nu är Jörgen Johansson Tjänster AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Jörgen Johansson Tjänster AB så går det att nå dem via telefon på 0573-21730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jörgen Johansson Tjänster AB är Johansson, Bengt Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingela Catrin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .