Töcksfors Spekemat AB

Värmlands län

Information

I Årjäng finns det ett Aktiebolag som heter Töcksfors Spekemat AB. Det finns flera företag som liknar Töcksfors Spekemat AB i Värmlands län. Årjäng är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2000-11-10 så har Töcksfors Spekemat AB varit registrerat. Idag är Töcksfors Spekemat AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Töcksfors Spekemat AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ståltorpsvängen 5, 670 10, Töcksfors. Vi ni istället prata med Töcksfors Spekemat AB så kan ni göra det på 0573-29350.

Bolaget skall bedriva produktion, köp och försäljning av kött- och fiskprodukter, investering i andra bolag och egendom, förvalta och äga värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Alfsen, John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Alfsen, Ole Henry som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Christoffersson, Uno Kenneth Johnny som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Töcksfors Spekemat AB har 556600-4726 som sitt organisationsnummer.