Lego Kross i Årjäng Aktiebolag

Värmlands län

Information

Lego Kross i Årjäng Aktiebolag är ett av många företag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Lego Kross i Årjäng Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lego Kross i Årjäng Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-06-21.

Lego Kross i Årjäng Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2001-08-09. Men sedan 2002-06-21 så har Lego Kross i Årjäng Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Månserud 701, 672 93, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lego Kross i Årjäng Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3253159.

Årjäng arbetar för att företag som Lego Kross i Årjäng Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lego Kross i Årjäng Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva täktförvaltning, grus- och bergskrossning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lego Kross i Årjäng Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lego Kross i Årjäng Aktiebolag och det är följande personer, Danielsson, Jan Christer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Anita Helena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lego Kross i Årjäng Aktiebolag är 556613-0091.