Stall Gränsfall AB

Värmlands län

Information

Stall Gränsfall AB är ett företag som finns i Årjäng. I Stall Gränsfall AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norén, Nils-Erik Stefan som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Norén, Nils-Erik Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rand, Benny Jan-Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kverner, Kolbjörn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rand, Dennis Lars-Olov som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisell, Nils-Ove som är född 1951 och har titeln SuppleantGustavsson, Leif Gunnar Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Gränsfall AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Gränsfall AB på telefon .

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet, avel och handel med hästar, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stall Gränsfall AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stall Gränsfall AB är ett av många företag som finns i Värmlands län och Årjäng arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stall Gränsfall AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-02 och Stall Gränsfall AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Gränsfall AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Stall Gränsfall AB har 556647-8839 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.