Nordmarkens Invest AB

Värmlands län

Information

Nordmarkens Invest AB är ett av många företag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Nordmarkens Invest AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordmarkens Invest AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-11-06.

Nordmarkens Invest AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2004-06-29. Men sedan 2004-11-06 så har Nordmarkens Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sveav. 21, 672 30, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordmarkens Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-12872.

Årjäng arbetar för att företag som Nordmarkens Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordmarkens Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva handel med fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordmarkens Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordmarkens Invest AB och det är följande personer, Berglund, Åke Lennart som är född 1946 och har titeln VD, Berglund, Åke Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Bengt Tommy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Mats Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Cecilia Eva Marianne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Henrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot.Danielsson, Tomas Birger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Folke Lennart som är född 1949 och har titeln Suppleant, Naeslund, Jan Anders som är född 1955 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nordmarkens Invest AB är 556663-5909.