KÅA Transport AB

Värmlands län

Information

KÅA Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som KÅA Transport AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KÅA Transport AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-10.

KÅA Transport AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2005-07-05. Men sedan 2005-10-06 så har KÅA Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Viker Torpet, 672 94, Årjäng. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KÅA Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-25123.

Årjäng arbetar för att verksamheter som KÅA Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KÅA Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva taxiverksamhet, handikapp- och godstransporter, tillhandahålla redovisningstjänster såsom bokföring, bokslut, deklarationer och ekonomisk rådgivning samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KÅA Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KÅA Transport AB och det är följande personer, Andersson, Anders Kjell Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Ulf Gösta Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Håkan Gillis Raymond som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KÅA Transport AB är 556683-0195.