Berfin's Leksaker AB

Värmlands län

Information

Berfin's Leksaker AB är ett av många företag som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Berfin's Leksaker AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Berfin's Leksaker AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2005-07-14. Men sedan 2005-12-15 så har Berfin's Leksaker AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sveav. 21, 670 10, Töcksfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Berfin's Leksaker AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-29850.

Årjäng arbetar för att företag som Berfin's Leksaker AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Berfin's Leksaker AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva import och export samt handel med leksaker, kläder och tobak, handel och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Berfin's Leksaker AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Berfin's Leksaker AB och det är följande personer, Güven, Nuran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Korkmaz, Nizamettin som är född 1959 och har titeln Suppleant, Haglind, Anders Olof Sigvard som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Berfin's Leksaker AB är 556683-9519.