PiMi Värmland AB

Värmlands län

Information

556684-6928 är organisationsnummer för verksamheten PiMi Värmland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PiMi Värmland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Årjäng som är den kommunen som PiMi Värmland AB finns i.

PiMi Värmland AB har varit registrerat sedan 2005-08-22 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för PiMi Värmland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-13.

PiMi Värmland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Årjäng som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PiMi Värmland AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med PiMi Värmland AB så kan ni göra det på telefon genom 0573-21595 eller genom brev på följande adress:
Kornv. 31, 672 31, Årjäng

Bolaget ska bedriva handel med samt import, export och montering av varor inom bygg och kyla, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PiMi Värmland AB och det är Persson, Inge Milton som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Pia Maria Evalotta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,