RSN Årjäng Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns RSN Årjäng Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Årjäng här finns det många olika Aktiebolag. RSN Årjäng Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Årjäng jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

RSN Årjäng Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-03-15 och har organisationsnummer 556698-6401.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-8180300 alternativt besöka eller skicka post till RSN Årjäng Aktiebolag på följande adress Högdalsv. 33, 672 31, Årjäng.

RSN Årjäng Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-15.

I RSN Årjäng Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Nils Börje som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva gokart- uthyrning, servering, spelautomater, lagerhantering av styckegods,bedriva landsvägstransporter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.