Köttservice i Årjäng Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Årjäng finns det ett Aktiebolag som heter Köttservice i Årjäng Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Köttservice i Årjäng Aktiebolag i Värmlands län. Årjäng är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-02-24 så har Köttservice i Årjäng Aktiebolag varit registrerat. Idag är Köttservice i Årjäng Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Årjäng.

Vill man komma i kontakt med Köttservice i Årjäng Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kornv. 2, 672 31, Årjäng. Vi ni istället prata med Köttservice i Årjäng Aktiebolag så kan ni göra det på 073-4253240.

Bolaget ska bedriva grossist- och detaljhandel med kött- och charkvaror och delikatesser samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Naess, Marius som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandaker, Veronica Helene som är född 1973 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Köttservice i Årjäng Aktiebolag har 556698-7326 som sitt organisationsnummer.