Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB

Värmlands län

Information

Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB är ett av många verksamheter som finns i Årjäng. Det är nämligen den kommunen som Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2006-10-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Torgg. 2, 670 10, Töcksfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0573-29979.

Årjäng arbetar för att verksamheter som Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget ska bedriva köp och försäljning av kiosk-, bageri- och cafévaror, uthyrning och försäljning av dvd-filmer, internetcafé med spel jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB och det är följande personer, Toverud, Hanne som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Toverud, Hanne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fosse, Ingrid som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Oscarsen, May-Britt Linnea som är född 1944 och har titeln Suppleant, Oscarsen, May-Britt Linnea som är född 1944 och har titeln Delgivningsbar person, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor.Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Töcksfors Storkiosk & InternetCafé AB är 556714-0644.